Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Navne

Globetrotter vil oversætte ESG til virksomheders hverdag

FEMININ FORTROP. Vil vi forandre verden, skal vi også ud i den. Det har ført Helena Broadbridge (tidligere Barton) verden rundt og tilbage igen for at tage ansvar som partner i Deloitte Sustainability.

Det er blevet Helena Broadbridges (tidligere Barton) livsmission at få virksomheder med på den bæredygtige dagsorden. Privatfoto.

Det er let at snakke om social retfærdighed, menneskerettigheder, miljø og flygtningekrise over spisebordet. Men det kræver et særligt stof og en vis portion retfærdig vrede at forfølge intentioner og rejse den halve klode rundt for at grave i FN-rapporter og juridiske paragraffer til at sætte bæredygtige standarder.

Helena Broadbridge (tidligere Barton) er lavet af det stof - og har slugt en stor portion af retfærdighedssans. Det har hun med faglig ekspertise omsat til at blive forandringsleder og partner i Deloitte Sustainability.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: