Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Navne

Farmor som forbillede gav modet til karrieren med bæredygtighed i centrum

FEMININ FORTROP. Som chef for Global ESG & Sustainability i Nilfisk kæmper Malene Thiele
både de store og små kampe for at ændre og udfordre status quo.

Bæredygtighedschef Malene Thiele sidder i en grøn førertrøje og udfordrer måden vi tænker livsfaser, karriere og forretning. Foto: Nilfisk.

En blodfælle og kvinde i en mandeverden, sociologiens alternative syn og "small wins". Det er den stærke cocktail, som har inspireret bæredygtighedschef Malene Thiele til at klatre til tops på den bæredygtige front.

Med det i tanken fører hun an i den bæredygtige bølge med fokus på ordentlighed i alle henseender. Særligt på det bæredygtige område som leder af Global ESG & Sustainability i Nilfisk, en af de førende globale leverandører af professionelle rengøringsprodukter og services.

-Jeg har været drevet af et ønske om at arbejde med noget meningsfuldt – noget hvor jeg gør en forskel, siger Malene Thiele om sit karrierevalg.

Med de ord er hun den næste frontkvinde i Sustain Reports temaserie frem mod kvindernes kampdag 8. marts.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: