Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Navne

Cand.fløde er fortid – Karrierekanon giver smugkig i den bæredygtige branches gennembrud

FEMININ FORTROP. Susanne stormer har været på kvindelig fremmarch fra Novo Nordisk og affaldssektoren til toppen af PwC. I bæredygtighedens navn modbeviser hun fordomme om kvindefag og “CSO barbiedukker”.

Det er i modvind, man for alvor kan gøre en forskel, mener PwC-partner Susanne Stormer. Det har hun bevist gennem sin karriere. Privatfoto.

Susanne Stormer var med før, der var en branche for bæredygtighed. Før de store giganter som Novo Nordisk arbejdede med rapportering, og der var noget, som hed ESG eller ressourceøkonomi. Hun var allerede i gang med den grønne mission, før den kom på dagsorden, dengang man kastede øgenavne efter den første bæredygtige uddannelse - "cand.fløde".

Som leder af PwC Danmarks sustainability-afdeling har hun stor indflydelse i både egen virksomhed og hos de mange kundevirksomheder.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: