Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Navne

Bloxhub henter ekspert i cirkulær økonomi

Tidligere associeret partner for Lendager Group og stifter af virksomheden The Circular Way bliver chef for innovation og forskning i innovationshubben Bloxhub.

Det byggede miljø rummer helt centrale løsninger på tidens store grønne udfordringer, mener Ditte Lysgaard Vind, som er ny chef for innovation og forskning i Bloxhub. Foto: Ditte Frisk Gidionsen.

Innovationshubben Bloxhub har ansat Ditte Lysgaard Vind som ny Chief Innovation and Science Officer. Hun skal lede innovationshubbens faglige, internationale programmer og Bloxhubs såkaldte Science Forum, der arbejder for at bygge bro mellem forskning og praksis. Det skriver Bloxhub i en pressemeddelelse.

Ditte Lysgaard Vind har cementeret sig som en anerkendt grøn profil i byggebranchen, hvor hun blandt andet har stiftet virksomheden The Circular Way, der hjælper danske og internationale virksomheder og organisationer med at omlægge til cirkulær økonomi. 

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: