Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Debat

Imponerende overblik og flot formidling

Bæredygtig ledelse – ESG som den nye ABC for ledelser og bestyrelser giver en bundsolid og velformidlet indføring i ESG. Men der kunne godt være lidt flere modhager i bogen.

Jeanette Fangel Løgstrups nye bog giver er fornemt fomidlet og giver et godt overblik. PR-foto

Anmeldelse. Af Henrik Munksgaard, redaktør på Sustain Report

Jeanette Fangel Løgstrup: Bæredygtig ledelse - ESG som den nye ABC for ledelser og bestyrelser. Expon Forlag 2022. 304 sider. Kan købes på bl.a. saxo.dk for 349, 95 kr.

“Der foregår næsten en revolution i erhvervslivet globalt og nationalt i disse år”. Sådan starter kapitel 1, i Jeanette Fangel Løgstrups nye bog Bæredygtig ledelse - ESG som den nye ABC for ledelser og bestyrelser.

Der er nu ikke meget revolution at finde på de 300 sider. Men hører man til dem, der i stedet tror på og arbejder for de vedholdende evolutionære skridt fremad, er der til gengæld masser af gods i bogen. Med et imponerende overblik får læseren en systematisk gennemgang af de vigtigste emner inden for arbejdet med klima, miljø, virksomhedernes samfundsansvar og ansvarlig ledelse.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: