Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Greenwashing

Typehusgigant retter ind efter kritik af deres nedrivningsiver

Uetisk og usmageligt, når HusCompagniet i deres iver for at sælge nybyggede huse har kaldt gode og solide huse nedrivningsklare, siger Arkitektforeningens direktør.

HusCompagniet havde på landsplan omkring 5000 huse, som blev præsenteret som nedrivningsklare, men mange af husene var gode og solide, lyder kritikken. Foto: IStock. (modelfoto som ikke har relation til de omtalte huse).

Efter massiv kritik - og udsigt til negativ presseomtale - har en af Danmarks største typehusfirmaer, HusCompagniet, som i årevis har flashet tusindvis af såkaldte “nedrivningsklare huse” på deres hjemmeside, nu fjernet denne søgemulighed.

For en uge siden kunne man på HusCompagniets hjemmeside finde omkring 5.000 huse, som selskabet betegnede som “nedrivningsklare”. Samme underside viser i dag blot 13 byggegrunde. 

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: