Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Interessen eksploderer: Den første grønne karriere- og jobmesse melder fuldt hus

Ventelisten til Københavns første grønne karriere- og jobmesse taler for sig selv. Arbejdsmarkedet skriger på arbejdskraft og får nu et mødested, der kan matche kompetencer på tværs for at sætte turbo på den grønne omstilling.

Bæredygtighedsnetværket for unge forandringsagenter, Sustainable Change Makers, står bag messen, der skal er at matche konkrete jobs med konkrete kompetencer til at løse udfordringerne i den grønne omstilling. Foto: Sustainable Change Makers.

Den grønne omstilling river talenter til sig, men der er ikke nok. Erhvervslivet skriger på bæredygtighedsprofessionelle. Det er blevet slået fast af flere omgange den seneste tid.

Derfor er det måske heller ikke mærkeligt, at hundrede af akademikere, specialister og ledere strømmer mod Københavns første grønne karriere- og jobmesse med fokus på det bæredygtige arbejdsliv 8. november.

Der er i høj grad brug for nye grønne initiativer, der forbinder de vigtigste aktører i økosystemet.

Lasse Alfastsen, medstifter, Sustainable Change Makers

Interessen for den store match making-dag er så stor, at der er meldt udsolgt med over 400 tilmeldte på tværs af sektorer og fagligheder fra akademikere, professionsuddannede, selvstændige og studerende i og omkring København. 100 ledige er tilmeldt fra Jobcenter København. Interesserede står nu i kø på venteliste.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: