Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Google poster millioner i dansk projekt om biodiversitet i vådområder

Dansk Hydraulisk Institut (DHI) modtager to millioner dollars fra Google.org til projektet Global Wetland Watch, der har til formål at kortlægge verdens vådområder.

Verdens vådområder bliver kortlagt i dansk projekt i samarbejde med Google.org og FN's miljøorganisation UNEP. Foto: iStock/Bkamprath

Normalt er vådområder måske ikke noget, vi forbinder med Google og heller ikke den anden vej rundt. Men forbindelsen bliver altså etableret nu i et nyt klimaprojekt sat i verden med dansk afsender. 

Den filantropiske Google-enhed, Google.org, bevilliger to millioner dollars til DHI A/S’ projekt Global Wetland Watch. Projektet har til formål at fremme verdens forståelse af vådområder i klimaets navn.

Bevillingen fra Google.org hører under AI for the Global Goals Impact Challenge og kommer som led i Googles samlede indsats for at støtte fremskridt mod FN’s Verdensmål.

Med projektet Global Wetland Watch vil DHI i samarbejde med FN’s miljøorganisation UNEP og andre partnere kortlægge globale vådområder gennem satellitbilleder og kunstig intelligens. 

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: