Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Greenwashing

Forbrugerjurist: HusCompagniets løfter om bæredygtighed kan ikke holde til en sag

HusCompagniet har efter alt at dømme været på den gale side af linjen for greenwashing. Efter Sustain Reports spørgsmål har virksomheden slettet hele menupunktet om bæredygtighed fra hjemmesiden.

Dokumentation: Screendump fra HusCompagniets hjemmeside. Brugerne blev mødt af en børnetegning i farver, når de klikkede på menupunktet bæredygtighed. Efter kritik har HusCompagniet nu fjernet hele menupunktet.

Ikke alene bliver der rejst kritik af det klimabelastende i, at HusCompagniet promoverer nedrivning af gode og solide huse. Virksomhedens markedsføring og kommunikation om bæredygtighed kan næppe holde til en trykprøvning, hvis virksomheden fik en sag hos Forbrugerombudsmanden, lyder vurderingen fra en forbrugerjurist.

Lige som HusCompagniet har fjernet søgemulighederne for nedrivningsklare huse, har de slettet hele afsnittet om bæredygtighed på virksomhedens hjemmeside.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: