Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

ESG- og bæredygtighedskonsulent

nemlig.com

Vi har høje ambitioner, når det gælder ansvarlighed og bæredygtighed! Er du stærk til datahåndtering, brænder du ESG og bæredygtighed, ser du mulighederne og kan du lige at følge ideerne helt til dørs, så er det netop dig, vi har brug for, som vores nye ESG- og bæredygtighedskonsulent.

Vores ambition er at være Danmarks mest bæredygtige supermarked, og det er vi rigtig godt på vej imod. Vores forretningsmodel skaber en masse spændende muligheder for at mindske klimaaftrykket for måden at købe dagligvarer på i fremtiden. Vi har mange stærke initiativer i gang, men vi vil have endnu mere fart på. Du får derfor muligheden for at skabe noget selv – og være med at sætte dit eget præg. Vi ønsker at blive endnu bedre på alle fronter, sætte endnu grønnere mål og du får en unik mulighed for at være med fra idefasen til idriftsættelsen, planlægger og driver projekterne igennem.

Med til at sætte den bæredygtige agenda

Du vil stå for udarbejdelse og forankring af vores bæredygtighedsstrategi, som står højt på vores agenda. Du vil derfor opleve stor opbakning i hele virksomheden, da det er et vigtigt fokusområde. Vores egne ambitioner, kombineret med stigende krav til rapportering, gør, at vores dataindsamling og kommunikation, skal gøres endnu bedre. Du skal sammen med vores bæredygtighedsmanager sørge for at vores ESG – og bæredygtigheds strategi kommer ud at leve og blomstre i virksomheden. Det er alt afgørende, at du brænder for bæredygtighed, er struktureret og sætter en stor ære i at dykke ned i data – og er selvsagt er stærk til Excel.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Opbygning af governance for bæredygtighed, datahåndtering og rapportering
 • Omsætte strategien til realistiske håndgribelige operationelle planer
 • Identificere og prioritere nye tiltag indenfor bæredygtighed og ansvarlighed
 • Projektansvarlig for initiativer i forbindelse overholdelse af CSRD, CSDD og anden EU lovgivning, herunder opbygning af governance, indsamling af ESG data i forbindelse med årsrapportering af bæredygtighed
 • Ansvarlig for Indsamling og validering af ESG data
 • Bidrage til udvikling af ESG rapporter og ESG præstationer
 • Overvåge og rapportere om ESG trends og udviklinger på markedet
 • Arbejde tæt sammen med vores bæredygtighedsmanager, ledelsesteam og interessenter for at bidrage til ESG- og bæredygtighedspræstationer og initiativer
 • Opfølge samt vidererapportere på fastlagte KPI’er for bæredygtighed og ansvarlighed

Stor kontaktflade både internt og eksternt

Du har tæt kontakt med mange interne og eksterne interessenter, hvor du indhenter inspiration, laver benchmarking med den øvrige branche og indgår i samarbejder på kryds og tværs. Du vil stå for prætentioner for direktionen. Alt efter hvad du arbejder på, kunne det blandt andet også være Kommercielle afdeling, Indkøbsafdelingen, Varehuset, Distributionen, HR eller en af vores eksterne samarbejdspartnere som Dansk Erhverv eller Wefood.

Iderig, god kommunikator, datastærk med stort drive

Vi forstiller os, at du har nogle års erfaring og viden indenfor området. Måske kommer du fra en stilling som financial controller ESG eller ESG manager, eller har en kandidatgrad inden for økonomi, finans, miljøvidenskab eller andre relaterede områder. Det er en fordel hvis du har erfaring og forståelse for arbejdet med årsrapportering af bæredygtighed og ESG datahåndtering. Det er et klart plus, hvis du kender til detailbranchen, men det er ikke et must.

Vi forventer yderligere, at du:

 • Selvstændigt kan drive forandringsprojekter, og arbejde med projektledelse og facilitering
 • Løbende holder dig opdateret og er på forkant med udviklingen inden for området, henter inspiration fra markeder, netværk og benchmark
 • Kan sætte klare mål og fokusere på resultater og formår at skabe fremdrift
 • Kan dykke ned i data, analyser og beregninger
 • Møder mennesker på en ubesværet facon og motiverer dem til at afsøge bæredygtighedsmuligheder og højere standarder
 • Har gode kommunikationsevner – både på dansk og engelsk

Vil du med på holdet? 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Tieyo Berthelsen på telefon 52 18 01 06 eller tbe@nemlig.com.

Send os din ansøgning og dit CV ved at klikke på linket her hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler- vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om vores bæredygtighed her.