Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Om Sustain Awards

Kom med til årets prisfest for det danske sustainability miljø, hvor vi hylder frontløberne i miljøet og giver mulighed for ny inspiration til det daglige arbejde

Når Sustain Awards løber af stablen første gang d. 8. oktober fra 13-18 bliver det med inspiration og hyldest i højsædet.

På Sustain Report ønsker vi at gøre ledere og sustainability-professionelle bedre til deres arbejde med sustainability. Det gør vi ved blandt andet ved at holde øje med de vigtigste nyheder og tendenser på området i Danmark og internationalt samt ved interview med virksomheder om deres tiltag og strategier for bæredygtighed. 

Det er med det for øje, at vi nu har  besluttet at gøre endnu en indsats for at styrke det danske sustainability community via uddelingen af tre priser som et led i en årligt tilbagevendende event; Sustain Awards 2020.

Ved arrangementet uddeler vi tre priser:

  • Årets Sustainability Leder 
  • Årets Omstilling 
  • Årets Unge håb

Hold øje her på siden for nyt om indstillinger, jury og tilmelding.

Allerede nu har både Vækstfonden og Infomedia sagt ja til at støtte op om arrangementet som sponsorer og partnere.

Vores oprindelige venue er desværre lukket hele 2020 på grund af corona situationen, men vi arbejder på højtryk for at finde et ligeså godt sted. Det bliver i hjertet af København.

For nærmere info om kontakt og tilmelding kan du skrive til Tine Brødegaard Hansen – tine@sustainreport.dk