Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Ugens skarpeste tweets om bæredygtighed

Twitter

I denne uge sætter vi fokus på et alternativt nyhedsoverblik. Vi har scannet Twitter for #dkgreen, #dkverdensmål og #dksdg og fundet de bedste tweets fra diverse aktører inden for bæredygtighed, som du får serveret lige her.

Grundos’ adm. direktør, Mads Nipper, reagerer på en nyhed på Finans.dk om, at CO₂-udledningen fra energi sætter ny rekord i 2018. Sidste år steg udledningen nemlig med 560 mio. tons. Det svarer til et helt års udledning fra den globale luftfartsindustri.

En stor konference, Move Humanity, der fandt sted denne uge, tiltrak blandt andet Jeffrey Sachs, der er en anerkendt økonom med fokus på bæredygtig udvikling samt rådgiver for FN.

Claus Nielsen Lyckhage er presseansvarlig i Dyrenes Beskyttelse.

Klimajournalist på Information, Jørgen Steen Nielsen, hylder det amerikanske, politiske fænomen AOC, Alexandria Ocasio-Cortez, som blandt andet er kendt for sin Green New Deal.

Mellemfolkeligt Samvirkes generalsekretær Tim Whyte vil gerne tale om, hvordan vi finansierer målsætningerne for Verdensmålene.

Jonas Loholm Hamann, Communication & Public Affairs Advisor i Danfoss, glæder sig over en ny aftale.

Forsiden lige nu:


EasyJet dropper klimakreditter

Lavprisselskabet vil i stedet for klimakreditter nedbringe CO2-udledninger ved at udvikle grønne flybrændstoffer. Der er dog intet alternativ til at flyve mindre, siger Concito.Partnerskab skal sikre sojaproduktion uden afskovning

Import af soja til kvægfoder bringer Danmark i toppen af EU-lande, som er ansvarlige for afskovning. Det koster på både klima og biodiversitet. Nyt partnerskab skal som modsvar fremme ansvarlig soja.


Seneste artikler:


Podcast: Bryd vanerne med Thomas VovemoD

Vi skal bryde vores vaner. Det er pinedød nødvendigt, for at vi kan komme i mål med den grønne omstilling. Men hvordan gør vi det, og hvorfor er det så svært? Det ved Thomas VovemoD en masse om. Lyt med her.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.