Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Samarbejde sætter ny standard med certificering af biodiversitet

Bikubenfonden og HedeDanmarks pilotprojekt baner vej for ny standard, når det kommer til naturpleje og biodiversitet. Fynsk bakkelandskab har netop opnået omfattende FSC-økosystemcertificering.

Hasselmusen er Danmarks eneste dyr i syvsoverslægten, og den er på rødlisten over truede arter. Bikubenfonden og HedeDanmark arbejder for at forbedre dens levesteder. Foto: Lykke Rhode Severinsen

Tiden er inde for reelle og dokumenterbare biodiversitetsforbedringer. Bikubenfonden og HedeDanmark har derfor slået sig sammen for at udvikle og sætte en høj standard, som andre kan bruge, når det kommer til naturforvaltning.

Det har nu resulteret i FSC’s økosystemtjenestecertificering - den mest omfattende økosystemcertificering for biodiversitet i Danmark. Det annoncerer de i en pressemeddelelse.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: