Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Risikofond skal understøtte grønne eksperimenter i byggeriet

17 topledere fra byggeriet vil have enklere og let gennemskuelige bæredygtighedsmærkninger. Med Molio som initiativtager peger de på 12 indsatsområder.

De 17 ledere fra store virksomheder i byggeriet er kommet med 12 anbefalinger, der skal understøtte et mere bæredygtigt og cirkulært byggeri. Foto: Molio.

En risikofond skal holde hånden under byggeprojekter, som tør tage chancer med nye materialer og nye teknologier, der understøtter et mere bæredygtigt og cirkulært byggeri. Der skal være en langt mere letforståelig bæredygtighedsmærkning af byggerier. Og så skal byggebranchen blive langt bedre til at dele data om initiativer, som kan fremme bæredygtighed.

Sådan lyder nogle af anbefalingerne fra 17 topledere i byggeriet, som videncentret Molio, har samlet i en såkaldt handletank for at komme med input til at styrke den grønne omstilling i byggeriet. Det er i alt blevet til 12 anbefalinger.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: