Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Rapport med nej-hatten på for den grønne omstilling

“The UnSustainable Report 2023” kalder Geelmuyuden Kiese og Deloitte deres nye rapport, som sætter fokus på forhindringerne i den grønne omstilling.

Økonomerne i Deloitte Economics og kommunikationskonsulenterne i Geelmuyden Kiese har taget ved lære af psykologiprofessor og radiovært Svend Brinkmann.

Sidstnævnte har gjort nej-hatten til sit varemærke. I hans radioprogram skal gæsterne altid komme med tre gode råd til, hvad man skal gøre, når de har drøftet ugens emne. Men logikken er vendt på hovedet. Handler programmet om stress, skal der gives tre råd, som øger sandsynligheden for at få stress. Er det børns trivsel, så er det tre råd til at sikre, at man får børn med traumer og forstyrrelser.

Deloitte og Geelmuyden Kiese har brugt samme metode på klimakrisen. De to virksomheder publicerede i februar ‘The UnSustainability Report 2023’. Her afdækker de 10 områder, som spænder ben for grøn omstilling i Danmark.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: