Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Partnerskab veksler viden til 20 procent vandreduktion og nyt klimakapitel

Fødevarepartnerskabet DRIP har gennem de sidste syv år samlet fødevarevirksomheder og videninstitutioner om ét fælles mål: Mere bæredygtigt vandforbrug.

Arla Foods Ingredients arbejder på at reducere sit vandforbrug ved at omdanne spildevand til teknisk vand på deres anlæg i Jylland. Foto: Arla Foods Ingredients.

Forskningsinstitutioner og en række store virksomheder som Carlsberg, Danish Crown, Grundfos, Arla Foods Ingredients og Tetra Pak har i det såkaldte DRIP-partnerskab udviklet metoder til betydelige vandbesparelser.

Mantraet de seneste syv år har været ”producer mere, men med mindre vand”.

-Det her er fremtidens model og vejen til mere bæredygtige løsninger, cementerer Levinia Scotti, som er ansvarlig for bæredygtighed hos Arla Foods Ingredients.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her:

Discover more from Sustain Report

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading