Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Nyt videnscenter skal fremme regenerativt byggeri

Det rådgivende ingeniørfirma, Søren Jensen gå sammen med Aarhus Universitet, Arkitektskolen Aarhus om at skabe forskning og viden om byggeri, der giver positivt tilbage til natur, miljø, klima og samfund.

Nyt projekt samler forskere erhvervsskoler om at undervise tømrerlærlinge i at bruge såkaldte biogene materialer som træ, tang, siv, halm og hamp i byggeriet. Foto: KU.

I begyndelsen af november måned var den danske byggebranche stimlet sammen over to dage til Building Green i Forum i København.

Med størstedelen af branchens relevante aktører samlet under samme tag var det dermed en oplagt lejlighed for at præsentere Danmarks nye Center for Regenerativt Byggeri. Det er et videnscenter, der er opstået gennem et unikt samarbejde mellem Aarhus Universitet, Arkitektskolen Aarhus og ingeniørfirmaet Søren Jensen.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: