Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Navne

Ny WSP-afdeling: Vi skal være de bedste til at styrke bæredygtig konkurrencekraft

Nye certificeringer og EU-lovgivning vinder frem med stigende ESG-krav til alle sektorer. Derfor åbner WSP Danmark nu en ny ESG-afdeling med store ambitioner. Den nye leder løfter sløret.

Claus Klitholm er chef for WSP's nye ESG-afdeling, der bygger på strategi, data, økonomi og finansiering. Foto: WSP

Ingen virksomheder kan slippe uden om. Nye bæredygtighedscertificeringer, EU-lovgivning og økonomiske CO2-hårdknuder presser på og får rådgivningsvirksomheder til at poppe frem med fremstrakt hånd til virksomheder i alle sektorer.

WSP i Danmark er en del af den canadiske WSP-koncern, der i 2019 købte Orbicon. I 2020 skiftede man navn til WSP i Danmark.  

-Det er pisken eller guleroden for alle virksomheder, påpeger Claus Klitholm om bæredygtighedens uundgåelige indtog i erhvervslivet.

Han skal lede WSP Danmarks nye afdeling ’ESG Advisory’, der skal rådgive i strategisk bæredygtighed indenfor ESG-området.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: