Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Meyers høster B Corp certificering

Meyers kan nu bryste sig med den anerkendte globale certificering B Corp, der dokumenterer, at virksomheder lever op til de højeste krav indenfor gennemsigtighed og social og miljømæssig ansvarlighed.

Meyers høster frugterne af sin bæredygtghedsstrategi fra 2021 og indtræder nu i den anerkendte globale B Corp-certificering. Foto: Meyers.

Fra det nye år kan Meyers sætte en ny certificering, der kæler for den bæredygtige samvittighed, når man køber en kanelsnurre eller kantineanretninger fra Meyers. I hvert fald ud fra de kriterier, der kendetegner den såkaldte B Corp certificering.

Vi har lært rigtig meget, og indimellem har vi også fået øje på blinde vinkler.

Jesper Wacherhausen, kommende CEO i Meyers

Meyers annoncerer nemlig nu, at de har fået den anerkendte globale certificering, der dokumenterer, at virksomheder lever op til de højeste krav inden for gennemsigtighed og social og miljømæssig ansvarlighed.

Det oplyser Meyers, som dermed nu er blandt de tre største danske virksomheder med B Corp-certificering. Der er i alt 60 B Corps i Danmark og 80 i Norden.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: