Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Internationale virksomheder med mange ikke-vestlige ansigter – på hjemmesider og SoMe

I virksomheder er minoriteter oftest underrepræsenteret, men i virksomhedernes online kommunikation er det modsat. Det viser en ny AI-analyse af danske virksomheders online markedsføring.

Ny AI-analyse viser, at Danske virksomheder med et internationalt udsyn har væsentlig flere af ikke-vestlig oprindelse, end virksomheder med et syn mod det danske marked. Foto: iStock/ Jeffbergen.

Ofte går debatten på mangel på diversitet - med god grund - men når det gælder virksomheders markedsføring, så er personer med ikke-vestlig baggrund ligefrem mere end godt med.

De er overrepræsenteret, når danske virksomheder lader ansigter fylde deres hjemmesider og sociale profiler på Facebook, Instagram, YouTube, TikTok og Twitter.

Det viser en analyse fra det nye danske AI-konsulenthus MediaCatch, som har gået en række danske virksomheders online kommutation og markedsføring på tværs af medier i sømmene.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: