Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Fodbold-app for diversitet indgår sin første klubaftale

InchByInchs medstifter var blandt vinderne ved årets Sustain Awards.

Hos InchByInch arbejder man for at få mere inklusion ind i en ellers til tider hård fodboldverden, og selskabet bag appen af samme navn har netop indgået sin første kontrakt med en fodboldklub. Det fremgår af en meddelelse på LinkedIn.

Klubben er AB Tårnby.

– Jeg forventer selvfølgelig, at vi får en masse glade børn, der downloader appen, hvor de kan gå ind og søge nogle værktøjer. Min forventning er helt klart, at vores medlemmer griber det her rigtig godt, fordi det er et fantastisk stykke værktøj. Det er det virkelig, lyder det fra amagerklubbens formand Mical Ambæk.

Det fremgår, at AB Tårnby nu vil blive “hjulpet frem af InchByInch og samtidig modtage økonomisk support gennem aftalen.”

– Mental træning er en uhyre vigtig del af fodbold i dag. Du kan være nok så god til at lave indersidespar og løbe stærkt, men hvis du ikke har det mentale mindset i orden, vil du opleve at fejle mange gange som ung spiller, siger InchByInchs head of partnerships Kent Ewert over for Sustain Report.

AB Tårnby har i alt 962 medlemmer, der nu vil få adgang til indholdet på appen.

En app med guldmedaljer

Formålet med appen er, at unge fodboldspillere – uafhængigt af niveau – kan få gode råd og sparring fra professionelle fodboldspillere og andre eksperter om forskellige emner, fra søvn og kost til diversitet og træning.

En af appens medstiftere, den tidligere højre back på Brøndby IF’s superligahold fra 2007-2013, Anders Randrup, vandt prisen som ‘Årets Sustainability Håb’ ved Sustain Awards 2021, der blev afholdt i oktober.

I den forbindelse begrundede juryen deres valg af Anders Randrup således:

– Vinderen modtager prisen som ‘Årets Sustainability Håb’ for sit arbejde for mere inklusion i fodboldverdenen. Som medstifter af virksomheden er han med til at nedbryde tabuer, så talentudvikling er tilgængeligt for alle uanset alder, køn, hudfarve, størrelse og handicap.

Læs også: Tidligere Superliga-spiller: – Alle skal have lov at blive den bedste udgave af sig selv

– Med sit store engagement er vinderen et godt eksempel på, hvordan diversitet i alle brancher er nødvendigt for en mere bæredygtig fremtid, tilføjede juryen.

Store ambitioner

InchByInch kunne den 20. oktober fejre sit første år efter, at være gået i luften. De har i dag tre kontorer, mere end 12.000 downloads af appen og omkring 100 fodboldspillere, der er knyttet til appen som ambassadører, og som giver rådgivning og talks på appen.

Ambitionen er at nå ud til størstedelen af landets fodboldklubber, fortæller head of partnerships Kent Ewert.

– Det er den første klubaftale, vi indgår, ud af forhåbentligt mange fremover, siger Kent Ewert.

Han tilføjer, at ud af de omkring 1.600-1.700 danske klubber, der findes, er ambitionen, at der skal indgås en form for samarbejde med 90 procent af dem.

Realistisk set mener han dog, at der vil kunne være en form for samarbejde med 75 procent af klubberne inden udgangen af 2023.

Nu skal partnerskaberne testes

Fordi aftalen med AB Tårnby er den første af sin slags, erkender Kent Ewert også, at den blandt andet skal bruges til at komme nærmere, hvordan de fremtidige klubaftaler præcis skal udformes.

– Det er planen, at vi fremover skal ud og tale med en masse fodboldklubber om at indgå aftaler.

Aftalen indebærer, at medlemmerne af klubben får en kode, der gør, at de får adgang til hele appens indhold, hvilket for InchByInch betyder større reach og flere brugere.

Læs også: Tre unge håb hædret ved Sustain Awards

Det vil også betyde, at medlemmerne får adgang til den betalingsversion af appen, der går i luften i løbet af november.

Rent praktisk betyder aftalen desuden, at for hvert download, som et af klubbens medlemmer foretager af app’en, får klubben “noget økonomi” ud af det.

– Derudover laver vi nogle fælles tiltag med klubben, eksempelvis på sociale medier og holder inspirationsaftener for klubbens medlemmer, siger Kent Ewert.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.