Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Ikea og Danfoss og mange andre skruer ned for lys og varme

Danfoss kan alene i Danmark spare energi svarende til 100 parcelhuse. Ikea opfordrer kunderne til at beholde frakken på. Dansk Erhverv peger på, at alle virksomheder har set på energibesparelser.

Supermarkeder hvor man allerede har sat låger på køle- og frysediske har en fordel, siger Ulrich Bang fra Dansk Erhverv. Foto: iStock/Aja Koska

Nu er det ikke kun kötbullarne i cafeteriet, som minder kunderne om Ikeas svenske tilhørsforhold. Også temperaturen når man går gennem sofaer, spiseborde, sengemiljøer og service vil de kommende måneder give et hint om svenske forhold. Vi kommer i hvert fald tættere på nordsvenske temperaturer end normalt.

Ikea Danmark er en af de virksomheder, som følger i det offentlige fodspor og skruer ned for ned for lys varme i varehuse og på kontorer. Det samme gør Danfoss på en række europæiske lokationer.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: