Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Hjælp os med at blive klogere på bæredygtighed i 2021

Stiger eller falder investeringerne i bæredygtighed? Og hvad bliver udfordringerne?

Foto: iStock

2020 har været et vildt og vanvittigt år i coronapandemiens tegn. Mens nogle virksomheder ligefrem er kommet styrket ud af krisen, er andre hårdt ramt.

I en ny spørgeundersøgelse vil vi på Sustain Report gerne tage temperaturen på, hvordan du forventer, at initiativer relateret til bæredygtighed, grøn omstilling eller verdensmål bliver prioriteret på din arbejdsplads i 2021, samt hvad du regner med, at de største udfordringer bliver.

Undersøgelsen består blot af 7 spørgsmål, så vi håber, du vil tage dig tid til en hurtig besvarelse, der kan gøre os alle sammen klogere på den rolle bæredygtighed kommer til at spille i virksomheder i 2021.

Det taler vi desuden løbende med adskillige eksperter om. Læs det seneste interview her og se tidligere artikler i faktaboksen.

På baggrund af undersøgelsen vil vi bestræbe os på at skrive artikler, der tager fat på nogle af de udfordringer, du har.

Undersøgelsen er anonym og du kan se den her:

DELTAG I SPØRGEUNDERSØGELSE OM VIRKSOMHEDER OG BÆREDYGTIGHED I 2021

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Podcast: Bryd vanerne med Thomas VovemoD

Vi skal bryde vores vaner. Det er pinedød nødvendigt, for at vi kan komme i mål med den grønne omstilling. Men hvordan gør vi det, og hvorfor er det så svært? Det ved Thomas VovemoD en masse om. Lyt med her.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.