nyheder

Hjælp os med at blive klogere på bæredygtighed i 2021

Stiger eller falder investeringerne i bæredygtighed næste år? Og hvad bliver de største udfordringer? Det undersøger Sustain Report i ny spørgeundersøgelse.

Af - 7. december 2020

Foto: iStock

2020 har været et vildt og vanvittigt år i coronapandemiens tegn. Mens nogle virksomheder ligefrem er kommet styrket ud af krisen, er andre hårdt ramt.

I en ny spørgeundersøgelse vil vi på Sustain Report gerne tage temperaturen på, hvordan du forventer, at initiativer relateret til bæredygtighed, grøn omstilling eller verdensmål bliver prioriteret på din arbejdsplads i 2021, samt hvad du regner med, at de største udfordringer bliver.

Undersøgelsen består blot af 7 spørgsmål, så vi håber, du vil tage dig tid til en hurtig besvarelse, der kan gøre os alle sammen klogere på den rolle bæredygtighed kommer til at spille i virksomheder i 2021.

Det taler vi desuden løbende med adskillige eksperter om. Læs det seneste interview her og se tidligere artikler i faktaboksen.

På baggrund af undersøgelsen vil vi bestræbe os på at skrive artikler, der tager fat på nogle af de udfordringer, du har.

Undersøgelsen er anonym og du kan se den her:

DELTAG I SPØRGEUNDERSØGELSE OM VIRKSOMHEDER OG BÆREDYGTIGHED I 2021

Tags:


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/sustainreport.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252