Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Hjælp os med at blive klogere på bæredygtighed i 2021

Stiger eller falder investeringerne i bæredygtighed? Og hvad bliver udfordringerne?

Foto: iStock

2020 har været et vildt og vanvittigt år i coronapandemiens tegn. Mens nogle virksomheder ligefrem er kommet styrket ud af krisen, er andre hårdt ramt.

I en ny spørgeundersøgelse vil vi på Sustain Report gerne tage temperaturen på, hvordan du forventer, at initiativer relateret til bæredygtighed, grøn omstilling eller verdensmål bliver prioriteret på din arbejdsplads i 2021, samt hvad du regner med, at de største udfordringer bliver.

Undersøgelsen består blot af 7 spørgsmål, så vi håber, du vil tage dig tid til en hurtig besvarelse, der kan gøre os alle sammen klogere på den rolle bæredygtighed kommer til at spille i virksomheder i 2021.

Det taler vi desuden løbende med adskillige eksperter om. Læs det seneste interview her og se tidligere artikler i faktaboksen.

På baggrund af undersøgelsen vil vi bestræbe os på at skrive artikler, der tager fat på nogle af de udfordringer, du har.

Undersøgelsen er anonym og du kan se den her:

DELTAG I SPØRGEUNDERSØGELSE OM VIRKSOMHEDER OG BÆREDYGTIGHED I 2021

Forsiden lige nu:

Branding-pakken egner sig ikke til bæredygtighed

Virksomhedernes arbejde med bæredygtighed er rykket fra filantropi til kerneforretning. Men mange kan blive bedre til at kommunikere resultaterne, mener seniorforsker Line Schmeltz fra DMJX.

Engangsemballage nærmer sig pensionsalderen

PODCAST: Vi er nødt til at tage et opgør med engangsemballage. Både for at redde planeten men også fordi, der er et stort forretningspotentiale i at gentænke emballage, produkter og forretningsmodeller, siger Annette Sartvin Lendal.

Kald en spade for en spade og greenwashing for greenwashing

Det er bekymrende, at Forbrugerombudsmanden ikke længere vil bruge ordet Greenwashing. Det svarer til, at man heller ikke vil kalde kriminelles omgang med penge for hvidvaskning, skriver kommunikationsrådgiver Troels Johannesen.

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.