Klimafolkemødet kan i år præsentere 175 arrangementer og 70 arrangører, hvilket er rekord. Årets tema er ‘Klimahandling sammen’.
Det oplyser Klimafolkemødet i en pressemeddelelse.
Klimafolkemødet bliver afholdt i Middelfart i dagen 2. til 4. september. I Lillebæltsbyen er borgmester Johannes Lundsfryd Johansen tilfreds.
– Vi kan tydeligt mærke, at den grønne omstilling i dag er en dagsorden, som langt de fleste ønsker at være en del af, og derfor glæder jeg mig til at blive klogere på, hvilke klimaløsninger og muligheder vi kan tage i brug for at gå en grønnere fremtid i møde, siger Johannes Lundsfryd Jensen (S) i pressemeddelelsen.
Middelfart Kommune er sammen med Region Syddanmark værter for Klimafolkemødet.
– Det er overvældende at opleve, så mange vil deltage på Klimafolkemødet i år. Det vidner om, hvor vigtig klimadagsordenen er, og at der er perspektiver i at mødes og diskutere, hvordan vi kan løse klimaudfordringerne sammen, siger regionsrådsformand Stephanie Lose (V)
I år kan Klimafolkemødet præsentere syv scener med indlæg fra blandt andre klimaminister Dan Jørgensen (S) og formand for Concito, Connie Hedegaard. Derudover har værterne inviteret alle landets borgmestre til et DK2020-topmøde med fokus på kommunernes rolle i den grønne omstilling.
Du kan se hele programmet for Klimafolkemødet her.
Forsiden lige nu:

Branding-pakken egner sig ikke til bæredygtighed
Virksomhedernes arbejde med bæredygtighed er rykket fra filantropi til kerneforretning. Men mange kan blive bedre til at kommunikere resultaterne, mener seniorforsker Line Schmeltz fra DMJX.

Engangsemballage nærmer sig pensionsalderen
PODCAST: Vi er nødt til at tage et opgør med engangsemballage. Både for at redde planeten men også fordi, der er et stort forretningspotentiale i at gentænke emballage, produkter og forretningsmodeller, siger Annette Sartvin Lendal.

Kald en spade for en spade og greenwashing for greenwashing
Det er bekymrende, at Forbrugerombudsmanden ikke længere vil bruge ordet Greenwashing. Det svarer til, at man heller ikke vil kalde kriminelles omgang med penge for hvidvaskning, skriver kommunikationsrådgiver Troels Johannesen.
Seneste artikler:

Nyt Power-to-X center revolutionerer materialer til den grønne omstilling
Flere danske fonde bevilger 300 mio. kr. til et pionercenter for udvikling af materialer og power-to-X-teknologier til den grønne omstilling. Centeret samler førende nationale og internationale forskere.

Professor erobrer Grundfosprisen 2022 med sit gennembrud indenfor “kunstige muskler”
Professor ved Institut for Kemiteknik på DTU Anne Ladegaard Skov modtager Grundfosprisen 2022. Hun vinder prisen for sin forskning og udvikling af silikone-baserede “kunstige muskler”, der kan anvendes som bæredygtig brik i elektronik, robotteknologi og hud- og sårpleje.

Kemp & Lauritzen hyrer ny bæredygtighedschef til grøn teknikoverhaling
Louise Bjerregård Nielsen tiltræder som bæredygtighedschef i teknikvirksomheden Kemp & Lauritzen. Hun bliver dermed ansvarlig for virksomhedens bæredygtige omstilling inden for egene rækker og i samfundets tekniske løsninger.
Loading...
Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.
