Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Grøn festival præsenterer sit fulde program

Festivalsdeltagere kan blandt andet opleve film, debatter og fællesspisning.

Bio-Bio Festival løber finder sted i København. Foto: Have PR

Bæredygtighedsfestivalen Bio-Bio kan nu præsentere sit fulde program.

– I Bio-Bio åbner vi op for en omstilling drevet af æstetik, humor, alvor og sanselighed. Vi arbejder med et diverst udsnit af kunst og kultur – men også med en ambition om et diverst fællesskab, hvor visioner for en mere bæredygtig fremtid er det, der binder de optrædende såvel som publikum sammen, har festivalchef Marlene Schiött Rasmussen tidligere udtalt.

Bio-Bio er en ny festival, der løber af stablen fra torsdag 12. august til 17. august på BaneGaarden i København. Hver eneste dag vil have sit eget tema, som deltagerne kan dykke ned i ved at se film, deltage i debatter og spise sammen med de andre gæster.

– I år har vi særlig opmærksomhed på, at minoritetsetniske danskere ikke er velrepræsenterede i klimabevægelsen, og vi prøver at skabe rum for dette med et sted, hvor behov og visioner frit kan luftes, lød det videre.

Læs også: Unge iværksættere skal skabe fremtidens bæredygtige løsninger

Deltagere på Bio-Bio vil derfor kunne opleve seks dage, hvor fokus på grøn omstilling og bæredygtighed.

I forbindelse med problematikkerne omkring det bæredygtige samfund vil deltagere blandt andet kunne opleve filminstruktør Anders Morgenthaler i samtale med Maria Gjerding, præsident for Danmarks Naturfredningsforening, og Flemming Rafn, arkitekt og medstifter af Tredje Natur, om, hvordan det kan være muligt for mennesket at leve i bedre balance med naturen.

Ligeledes er det muligt at dykke ned i udfordringerne med at få minoritetsetniske danskere til at engagere sig i klimaet, og så kan interesserede lære mere om bygninger bygget af svampe.

– Ambitionen er blandt andet at sætte fokus på den manglende inklusion og repræsentation af minoritetsetniske og racialiserede forskere, aktivister og stemmer i klimabevægelsen. Der er et stort potentiale for at udbrede nye vigtige samtaler, der kombinerer et blik for ulighed og racisme med den grønne dagsorden, har bestyrelsesmedlem i Bio-Bio, Fahad Saeed, tidligere udtalt.

Du kan se programmet på bio-bio.dk.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.