Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

For Dariush Rezai og Sweco går purpose og profit hånd i hånd

Det kræver tværfagligt samarbejde, hvis der skal leveres løsninger til den grønne omstilling, mener Dariush Rezai, CEO i Sweco Danmark. Hans virksomhed kan kun levere, når purpose og bæredygtighed også er sund forretning.

Dariush Rezai har stået i spidsen for Sweco Danmark siden foråret 2017. PR-foto: Sweco.

Rådgivergiganten Sweco har tre ledestjerner i strategien: Bæredygtighed, kundeforståelse og integreret rådgivning.

Sweco vil være den rådgiver, som er kendt for en dyb forståelse for udfordringerne hos kunderne, og samtidig vil man levere projekter, hvor arkitekter, ingeniører, konstruktører og andre eksperter som biologer og geologer arbejder tæt sammen.

-Og så vil vi være med til at præge hele branchen, når det gælder den bæredygtige agenda. De tre strategiske fokuspunkter hænger tæt sammen. Hvis vi skal levere løsninger, der bidrager til transformationen mod et mere bæredygtigt samfund, skal vi forstå, hvor det er, vores kunder kan gøre mest for den grønne omstilling. Den forståelse får vi kun ved at sætte en lang række fagligheder i spil, siger CEO for Sweco Danmark, Dariush Rezai.

Han uddyber med et eksempel. I øjeblikket hjælper Sweco en række kommuner med at lave road-maps for deres indsats for klima og bæredygtighed.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: