Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Greenwashing

Firma bag miljøskadeligt produkt fra Løvens Hule ændrer kurs

Efter akademiske eksperter betegnede antibakterielt linned som miljøskadeligt, er firmaet bag gået nye veje, men forsøger at slippe af med de miljøskadelige produkter til halv pris.

Investorløverne Jesper Buch og Christian Arnstedt har sammen med fhv. minister Tommy Ahlers sat penge i Dawn Designs. Miljøstyrelsen fraråder den brug af antibakteriel stoffer, som Dawn Designs præsenterede i Løven Hule. Fotocollage: Jonathan Lantow-Humble.

Begejstringen var stor og pengene sad løst, da sengetøjsfirmaet Dawn Designs optrådte i tv-programmet Løvens Hule i marts 2023.

Nu har virksomheden forladt det oprindelige koncept, der efter deres tv-optræden blev kritiseret for at være miljøskadeligt. Virksomheden prøver dog at få solgt ud af lageret af det miljøskadelige sengetøj til halv pris.

Danmarks Radio ønsker fortsat ikke at kommentere på hvordan et produkt, som DR selv tidligere havde advaret mod, kunne få gratis medieomtale.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: