Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Etisk Handel serverer kvit og frit viden og guides til bæredygtig handel i nyt videnscenter

Etisk Handel lancerer nyt åbent videnscenter. “Videncenter for bæredygtige værdikæder” tilbyder guides, viden og inspiration til at omsætte internationale retningslinjer til konkret praksis indenfor klima, menneskerettigheder og miljøspørgsmål i egen værdikæde.

Videncenter for bæredygtige værdikæder lanceres som en online platform på etiskhandel.dk. Foto: iStock/ Chinnapong.

Op imod 80 procent af drivhusgasudledningen fra en gennemsnitlig dansk virksomhed ligger i værdikæden uden for virksomhedens egne sites. Samtidig
produceres det meste af vores tøj i lande med kritisable løn-og arbejdsforhold, og i mange regioner udvides landbrugsproduktionen på bekostning af skov og naturområder.

Det er de hårde facts. Men de skal vendes. Virksomhederne skal handle. Ansvarligt. Sådan lyder budskabet fra Etisk Handel, der derfor lancerer et nyt og frit tilgængeligt online videnscenter: "Videncenter for bæredygtige værdikæder".

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: