Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Entreprenør og grossist skal løfte Genbyg til næste niveau

Enemærke & Petersen og Carl Ras bliver en del af ejerkredsen i Genbyg. Målet er at løfte brugen af genbrugsmaterialer hos de professionelle bygherrer.

De to stiftere af Genbyg og direktørerne fra Carl Ras og Enemærke & Petersen havde smil på, da de præsenterede det nye samarbejde. PR-for: Enemærke&Petersen.

Det startede i en baggård i Københavns Nordvestkvarter for 24 år siden. I mange år var lokationen på Amager. Nu tager virksomheden Genbyg et skridt videre. Grossistvirksomheden Carl Ras og entreprenøren Enemærke & Petersen træder ind som medejere med hver 20 procent, og kommer begge til at arbejde tæt sammen med Genbyg.

-Vi kommer ikke bare med penge, vi sætter os også ind ind i maskinrummet med vores medarbejdere. Genbyg har skabt en fin forretning især på markedet for private kunder. Nu skal vi være med til at udvikle Genbyg til et nyt niveau, hvor vi også skal se på de professionelle bygherrer. Her kan vi hjælpe dem med storskalaerfaring,  siger adm. direktør Troels Aggersbo fra Enemærke & Petersen.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: