Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Direktør efterlyser konkrete tiltag for forsyningssikkerhed og grøn omstilling

Regeringen vil nedsætte en national energikrisestab. For et år siden bakkede Dansk Energi op om at fjerne barrierer, der forhindrer samarbejde på tværs af sektorer. Nu er organisationens daværende topchef minister for området.

Lars Bonderup Bjørn fra Ewii efterlyser konkrete tiltag til at håntering af energikrisen. Han stiller gerne Ewiss analyse til rådighed for den nye minister. PR-foto: Ewii.

Fjern de mange barrierer, som gør det besværligt og umuligt at høste oplagte gevinster på tværs af el, fjernevarme, vand- og spildevandsforsyning. Sådan lød budskabet i et brev til Klima, Energi- og Forsyningsministeriet, som de tre brancheorganisationer Danva, Dansk Fjernvarme og Dansk Energi sendte i december 2021.

Nu bliver det den daværende topchef for Dansk Energi, Lars Aagaard, som kommer til at sidde med den opgave.

Bag henvendelsen til ministeriet lå en analyse fra multiforsyningsselskabet Ewii. Selskabets administrerende direktør Lars Bonderup Bjørn peger på, at der stadig er mange hurtige gevinster at hente i den analyse, Ewii lagde frem i 2021.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: