Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Danske erhvervsorganisationer advarer mod bureaukratisk rapporteringsstandard

Den fælleseuropæiske rapporteringstandard for bæredygtighed, CSRD, mister værdi, hvis man ikke har fokus, mener erhvervsorganisationer, der er i fællesskab er gået til erhvervsministeren.

Tom Vile Jensen er underdirektør i Forsikring & Pension. Foto: PR-foto.

Arbejdet med den fælles europæiske standard for bæredygtighedsrapportering, CSRD (Corporate Sustainable Reporting Directive) risikerer at køre af sporet med alt for omfattende retningslinjer, som ikke skaber værdi, advarer fem toneangivende danske erhvervsorganisationer.

De fem organisationer har sammen rettet henvendelse til erhvervsminister Simon Kollerup (A). I et brev til ministeren, som blev sendt før påske, tilkendegiver organisationerne, at de er ‘stærkt bekymrede’ for udviklingen af både CSRD og standarderne for rapportering, fordi de nuværende udkast til standarder er for ufokuserede.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: