Too Good To Go, en app som giver brugerne mulighed for at købe overskudsmad fra restauranter, bagere med mere, er blevet anerkendt for sin kombination af bæredygtighed og forretning.
Udover at have en model, der løser et samfundsmæssigt problem, har Too Good To Go skabt en enestående vækst samt international ekspansion på rekordtid, lyder begrundelsen for Tech5-prisen, der uddeles af The Next Web, ifølge en pressemeddelelse.
Hæderen vækker glæde hos Mette Lykke, tidligere Endomono-stifter og nuværende CEO for Too Good To Go:
– Vi er meget taknemmelige for at blive anerkendt af Adyen og The Next Web som Tech5 vinder. Too Good To Go er et team på 280 ansatte i hele Europa og den her pris er et stort skulderklap til deres dedikerede arbejde med at inspirere og give alle mulighed for at gøre en forskel i kampen mod madspild. Gennem vores platform kan vi sikre, at forretninger og forbrugere vinder, samtidig med at adressere det seriøse klimamæssige problem, som madspild er. Vi håber, at denne pris kan være med til at sætte yderligere fokus på det problem, vi er i gang med at løse, siger hun i meddelelsen.
We won!! 🎉Thanks @thenextweb for awarding Too Good To Go as Europe’s hottest company, we’re beyond honoured 🙏Let’s make sure 2019 is filled with many more achievements – by fighting #foodwaste together and making a difference 🌎 #techforgood #award https://t.co/Vk5RvLtop8
— Too Good To Go (@TooGoodToGo_UK) 9. maj 2019
Torsdag modtog Too Good To Go prisen i Amsterdam foran start-ups fra hele Europa og Israel. Konkurrencen er et udstillingsvindue for tech-virkosmheder baseret på deres nuværende performance, vækst og potentiale.
Too Good To Go blev etableret i 2016 i København med formålet om at reducere CO2 udledningen gennem madspild, der er ansvarlig for otte procent af den globale drivhusgasudledning. Too Good To Go har indtil videre solgt mere end 13 millioner måltider og er ekspanderet til Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien, Norge, Polen, Spanien, Schweiz, Holland og Storbritannien. Virksomheden har mere end 280 ansatte på deres i alt 11 europæiske kontorer.
Ekspansionshasten kostede sidste år virksomheden et underskud på cirka 20 millioner, men ny kapital er rejst blandt de eksisterende investorer. Målet i 2019 er at udvide til ydereligere fire nye lande.
2019 markerer sjette omgang af Tech5, der har været et springbræt for virksomheder som Transferwise, Delivery Hero, Cabify og Foodpanda. Tech5 alumni finalister har i alt tiltrukket mere end 13 milliarder euro i finansiering over de seneste fem år.
Forsiden lige nu:

SEGES-topchef vil levere viden om bæredygtighed med både armslængde og armkrog
Uafhængighed, et stærkt fagligt miljø, en god virksomhedskultur og muligheden for at levere viden, der kan understøtte landbrugets grønne omstilling var afgørende for, at Tom Heron takkede ja til topposten i SEGES Innovation.

Grundfos vinder pris for net zero plan
Grundfos modtager klimapåvirkningspris for deres arbejde med at reducere CO2-udledningen til dette års Sustainability Awards.

Blå proteiner kan rense indre farvande og levere mere bæredygtig mad
Der er særdeles gunstige betingelser for at dyrke tang og muslinger i de danske fjorde, fremhæver professor Jens Kjerulf Petersen, DTU Aqua. Muslingeproduktionen har potentiale til 20-30 gange den nuværende størrelse.
Seneste artikler:

Henrik Frandsen overtager ordførerskab for klima-, energi og forsyning
Moderaterne udvider klimaområdet med et nyt klimaordførerskab med fokus på global klimapolitik.

Fond ansætter ny frontfigur til at lede investeringer i fremtidens fødevarer
Danmarks Eksport- og Investeringsfond ansætter ny direktør til at lede fondens arbejde med udvikling af klima- og miljørigtige fødevarer.

Virksomheder i fødevarebranchen har nu udsigt til 58 mio. kr. i tilskud til plantebaseret fødevareproduktion
Fra den 31. maj har Fonden for Plantebaserede Fødevarer sat 58. mio. kr. på højkant til virksomheder, der arbejder med plantebaserede fødevarer.
Loading...
Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.
