Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Climate quitting – De unge skrider, hvis din virksomhed ikke leverer på den grønne omstilling

Halvdelen af generation Z er parat til at forlade et job, hvis virksomhedens indsats for klima og miljø er for uambitiøs. Der er både climate- og concious quitting, siger ledelsesekspert.

Hvis virksomheden ikke leverer på den grønne omstilling - og andre ESG-emner - må de indstille sig på, at de unge talenter, vinker farvel. Foto: iStock/LanaStock

Hvis du som virksomhed vil holde på dine unge talentfulde medarbejdere, så skal du og virksomheden tage den grønne omstilling alvorligt og frem for alt levere.

Et nyhedsbrev fra det globale konsulenthus McKinsey beskriver et nyt begreb, climate quitting, altså at medarbejdere simpelthen tager deres gode tøj og går, hvis deres virksomhed er for uambitiøs med at indfri grønne mål.

Det er især de miljø- og klimabevidste unge i Generation Z, som stiller krav til deres arbejdsplads. De er klar til at lade det få konsekvenser, hvis virksomheden ikke leverer.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: