Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Bloomberg lancerer grønt nyhedsbrev

Et af finansfyrsternes yndlingsværktøjer, Bloomberg, skriver nu dagligt om grøn omstilling

På det Verdensøkonomiske Forum i Davos var “stakeholderkapitalisme” en del af paraplyen, som bandt topmødet sammen, som erstatning for den kapitalisme, der kun har til formål at fore aktionærernes lommer.

Financial Times indvarslede for nylig, at “ansvarlig kapitalisme kræver nye standarder“. Hvad det vil sige gav Jim Hagemann Snabe et konkret bud på som bestyrelsesformand for Siemens, hvor der ifølge B.dk er indført “hårde bæredygtighedsmål“, spiller ind på hvor lukrative topledernes aktieoptioner bliver.

Også et andet finansielt medie kom med på vognen i januar. Bloomberg, der udover at være ejet af en af de aktuelle præsidentkandidater i USA udspringer af dataterminaler, som anvendes af finansielle virksomheder, har nemlig lanceret Bloomberg Green, et dagligt nyhedsbrev, som fokuserer på klimaforandringer. Det har fokus på nyheder, analyser og løsninger.

Ud over nyhedsbrevet involverer det nye brand et website, “interaktivt klima data dashboard, en podcast og et magasin.

– Klimaforandrings-æraen er over os og Bloomberg Green vil være det første globale erhvervsmediebrand, som fuldstændig dedikerer sig til den essentielle historie, siger Justin B. Smith, Chief Executive Officer i Bloomberg Media i en pressemeddelelse.

Målet er at blive en uundværligt guide for alle fra investorer til politikere, CEOs og forskere, som ønsker at forstå klimaforandringerne, og hvad de kommer til at betyde for os, lyder det fra mediets chefredaktør John Micklethwait.

Bloomberg har sikret sig opbakning fra en række virksomhedssponsorer, som vil understøtte mediet i dets første år. Blandt mediets “founding partners” finder man Amazon, HP Inc., JLL, PGIM og Tiffany & Co.

Forsiden lige nu:

Polestar følger værdikæden med blockchain

I 2027 skal alle batterier have et digitalt pas. Elbilproducenten Polestar er gået foran og tracker allerede nu en række metaller. Både myndigheder og forbrugere kræver i stigende grad transparens.

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.