Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Bæredygtighed skal løftes ind i bestyrelserne

PODCAST. Bæredygtighed bliver sat på virksomhedernes dagsorden fra driften og ikke fra bestyrelsen. Det vil Laura Vilsbæk gerne forandre. Steffen Max Høgh taler med hende i podcasten Bæredygtig Busines.

Bæredygtighed kommer dagsordenen fra driftorganisationen, og meget sjældent fra bestyrelsen i virksomhederne. Det vil Laura Vilsbæk, som har arbejdet med coaching af bestyrelsesmedlemmer og bestyrelsesrekruttering i årevis gerne forandre. Foto: Laura Vilsbæk

Følgere af podcasten Bæredygtig Business vil vide, at bæredygtighed er en vigtig ledelsesopgave, og at man ikke ”lige kan ansætte en person, der tager sig af det dér med bæredygtighed”. Det samme gælder bestyrelsen, siger dagens gæst, Laura Vilsbæk, som både arbejder med bestyrelsespostkandidater og med virksomhedsejere, som gerne vil etablere nye eller anderledes bestyrelser.

Laura Vilsbæk er i øvrigt selv podcastvært, og selvstændig i sin virksomhed ”Nyibestyrelsen.dk”. Hun holder kurser, foredrag, workshops og tilbyder sparring både med bestyrelsespostkandidater og med virksomhedsejere, som gerne vil etablere nye eller anderledes bestyrelser.

– Mange forestiller sig, at man skal være en bestemt type person – en tung businessprofil, når man taler bestyrelser. Men bestyrelsesarbejde behøver ikke udføres af mennesker med et hardcore business mindet. Selvfølgelig handler det til dels om kompetencer. Men anderledes tænkning er også velkomment, og der mangler især kvinder og unge mennesker i bestyrelserne, siger Laura Vilsbæk.

Gode råd til ny virksomhed

Lyt til Bæredygtig Business og få en 360 graders indførelse i hvad det kræver- og hvad det ikke kræver – at sidde i en bestyrelse, og hvorfor bæredygtighed i bestyrelsen er et must. For lige nu er det sådan, at bæredygtighed bliver sat på agendaen, fra driften i virksomheden og ikke fra bestyrelseslokalet.

Og så kan du høre, hvordan Laura Vilsbæk er mentor for åben mikrofon for Steffen Max Høgh og hans partner Jens Vogels nye virksomhed Sustainbusiness.

Steffen og Jens for input til at finde de rigtige kompetencer til deres kommende bestyrelse, og et bud på hvad det koster.

Lyt med her.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.