Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Nye EU-regler gør det nemmere for ALK-Abelló at blive grønnere

Udfordringerne er dog store uden for Europa, hvor der mangler infrastruktur, siger bæredygtighedsdirektør Louise Krüger Kofoed.

Medicinalselskabet ALK-Abelló hilser de nye EU-regler for affaldssortering velkomment. Foto: ALK

Hos medicinalvirksomheden ALK-Abelló byder 2022, som hos mange andre virksomheder, blandt andet på forberedelse af de kommende EU-regler for affaldssortering.

Seneste udmelding fra Miljøministeriet lyder, at affaldet skal sorteres på samme måde, som det bliver i husholdningerne, fra udgangen af 2022.

Ifølge sustainability director hos ALK, Louise Krüger Kofoed, vil det betyde, at virksomheden skal gennemgå sine processer. Virksomheden starter dog ikke helt fra bunden.

- Helt overordnet set har vi haft fokus på affald i en årrække, så det er ikke fordi det er nyt for os på den måde. Vi har allerede i Danmark fokus på at sortere vores affald, og har allerede mange forskellige fraktioner, som vi sorterer i.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: