Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Navne

Salling Group mister sin CSR-direktør

Efter cirka to år på posten, siger Annette Juhler Kjær farvel til posten som Group VP.

Annette Juhler Kjær
Annette Juhler Kjær er afgående Group Vice President for Public Affairs, Communication & CSR i Salling Group. Foto: Presse

I Salling Group skal man se sig om efter en ny direktør for CSR. Til marts forlader Annette Juhler Kjær nemlig sin post, som også inkluderer ansvaret for kommunikation og public affairs.

Hun tiltrådte i januar 2019. Ambitionen lød i den forbindelse at Salling Group skulle udvikle sig til en “endnu mere ansvarlig og engagerende virksomhed“, ifølge adm. direktør Per Bank.

Fra marts skal Annette Juhler Kjær i stedet slå sine folder på Slotsholmen, hvor hun tiltræder som kontorchef i Miljøministeriet med ansvar for strategi og kommunikation, skriver hun i et LinkedIn-opslag.

Her kigger hun tilbage på nogle af de bæredygtige milepæle for Salling Group i 2020.

“Mindre madspild, mere samarbejde og store klimaambitioner. Landets første grønne dagligvarebutik og færre lastbiler på vejene. Det er nogle af de mange skridt, vi har taget i 2020 i Salling Group – et år, hvor COVID-19 ellers har været dominerende. Jeg er stolt over de resultater, vi har nået, ikke mindst i vores Public Affairs, Communication & CSR-afdeling. En ny, samlet CSR-strategi har formået at styrke Salling Groups image markant. Vi har sat ambitiøse mål og er rykket på nye agendaer i de to år, jeg har haft fornøjelsen af at være en del af Salling Groups topledelse,” skriver hun.

Før hun kom til Salling Group, var Annette Juhler Kjær partner i public affairs-virksomheden Vespa Crabro. Hun har desuden været selvstændig med rådgivningsvirksomheden Juhlers.com.

Derudover har hun blandt andet været særlig rådgiver i Økonomi- og Erhvervsministeriet, koncerninformationschef i Danisco A/S samt politisk reporter og vært på TV 2 Nyhederne og TV-Avisen.

LÆS OGSÅ: Salling Group: Fælles løsninger er nødvendige for at løse plastproblematik

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.