Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Navne

Tidligere DFDS-direktør indstillet til toppost i ISS

Nils Smedegaard står til at blive ny bestyrelsesformand for ISS.

Nils Smedegaard
Foto: Castellbo, Creative Commons

Rettet: I en tidligere udgave blev Niels Smedegaard fejlagtigt forvekslet med Nils Smedegaard, som er formand for Unilever. Sustain Report beklager fejlen. 

Niels Smedegaard kan tilføje endnu en titel til sit visitkort til april, hvor han står til at blive valgt som ny bestyrelsesformand for ISS. Han er tidligere adm. direktør i DFDS, som tidligere på året meldte ambitiøse klimamål ud.

Ørsteds adm. direktør Henrik Poulsen er næstformand i bestyrelsen for ISS, som ud over at tilbyde rengøring globalt også udbyder catering, sikkerhed og andre såkaldte “facility services”. Han siger om indstillingen af Niels Smedegaard i en pressemeddelelse:

– Niels har haft en meget succesrig karriere som topchef, og han kommer med de strategiske evner, den økonomiske skarpsindighed og de personlige kvaliteter, der skal til for at bidrage til at udvikle ISS’ position som en global leder inden for integrerede facilitetstjenester og genskabe virksomhedens performance i kølvandet på pandemien og de seneste operationelle udfordringer.

LÆS OGSÅ: Hvad betyder en ny CEO for ISS’ profil for samfundsansvar?

Niels Smedegaard er beæret over indstillingen og fremhæver ISS’ formål i sin accept af den:

– ISS er et fantastisk selskab med en stærk arv og et fantastisk formål, som bygger på mennesker.

ISS havde i 2019 en omsætning på cirka 78 mia. kr. og knap en halv million ansatte.

Niels Smedegaard Andersen overtager posten som bestyrelsesformand efter Lord Charles Allen of Kensington, som ikke har ønsket at blive genvalgt.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.