Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Navne

Holdet er sat til ny fond for plantebaserede fødevarer

Tænketanken Frejs direktør Marie-Louise Boisen Lendal skal lede Fonden for Plantebaserede Fødevarer. Sammen med ni nye bestyrelsesmedlemmer skal de omsætte 675 millioner kroner til at producere og udvikle plantebaserede fødevarer i dansk landbrug.

Marie-Louise Boisen Lendal skal som nyvalgt formand for Fonden for Plantebaserede Fødevarer forvalte 65 millioner kroner til plantebaseret omstilling af fødevareindustrien. Foto: Tænketanken Frej.

Der skal flere plantebaserede fødevarer i kølediskene og på menuerne derhjemme, på restauranter og i kantiner. Det sætter krav til et innovation og produktion i fødevareindustrien.

Den opgave støtter Folketinget med Fonden for Plantebaserede Fødevarer. Nu er holdet sat med ni nye bestyrelsesmedlemmer under ledelse af formand Marie-Louise Boisen Lendal. Det oplyser Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: