Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Jobannonce

Procesoperatør til en af Danmarks største genanvendelsesvirksomheder

Vil du være med til at sikre optimal drift på en af Randers’ mest traditionsrige fabrikker? Har du lyst til en afvekslende hverdag under ordnede forhold og inden for gode stabile rammer? Så kan denne stilling som procesoperatør hos Daka SecAnim være noget for dig.

Vi søger en ny kollega i procesoperatørteamet, der har ansvaret for driften af vores procesanlæg. I teamet er vi 22 kollegaer, som arbejder i selvstyrende produktionsteams. Du skal kunne betjene produktionsudstyret og sikre, at produktionen kører optimalt. Samtidig skal du have fokus på, at vores produkter lever op til kvalitets- og myndighedskrav.

Produktionen kører 24 timer i døgnet på skiftehold, normalt seks dage om ugen, men er omfattet af Fødevarestyrelsens beredskab, og afvigelser herfra kan derfor forekomme i perioder.

Dine opgaver vil i hovedtræk være:

 • Overvågning og drift af procesanlæg, prøveudtagning og driftsanalyser
 • Løbende rengøring af procesanlæg samt lokaler
 • Sikring af, at veterinært egenkontrolprogram baseret på ISO 9001 og HACCP følges
 • Rapportering af fejl og afvigelser, som du finder på produktionsanlæg og produkterne
 • Aktivt bidrag til løbende forbedringer af produktionen og arbejdsmiljøet

Om dig
Som procesoperatør hos Daka SecAnim er det vigtigt, at du er kvalitetsbevidst i dit arbejde, og at du arbejder tålmodigt og systematisk. Derudover er du fleksibel, ansvarsbevidst og mødestabil.

Vi forventer, at du:

 • Har praktisk erfaring fra drift af procesanlæg. Du kan have forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, fx mejerist, industri-/procesoperatør, procesteknolog, maskinmester eller lignende. Erfaring fra levnedsmiddelbranchen vil være en fordel
 • Har IT-erfaring på minimum udvidet brugerniveau, da der forekommer almen registrering og opfølgning af produktionsdata
 • Kommunikerer godt på dansk, både på skrift og i tale
 • Sætter sikkerheden højt i udførelsen af de daglige arbejdsopgaver
 • Er en holdspiller med et godt humør og bidrager til det gode samarbejde og den gode stemning
 • Har truckcertifikat.


Vi tilbyder
Som medarbejder hos Daka bliver du en del af en bæredygtig fremtid. Vi tilbyder et spændende og afvekslende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Vi er en organisation med dygtige kollegaer, hvor vi lægger vægt på godt humør og samarbejde. I jobbet som procesoperatør får du muligheden for at blive involveret i optimering- og udviklingsopgaver i produktionen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Production Manager, Morten Hougaard Pedersen, på mobilnummer: 30 20 30 06. Send os din ansøgning og dit CV her, senest den 1. januar 2023 – og gerne før, da vi løbende inviterer relevante kandidater til samtaler. Vi ser frem til at høre fra dig!

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.