Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Jobannonce

Bæredygtighed og forskningspolitik – Praktikant til Science og Sustain Report, efterår

Synes du, det kunne være sjovt at sætte nye standarder for videnskabs- og bæredygtighedsformidling i Danmark? Så er det måske dig, vi søger som praktikant til medierne Science og Sustain Report.

Vi er en lille redaktion med store ambitioner om at skabe landets mest toneangivende medier om forskning og bæredygtighed. Vi leder efter en praktikant, der kan hjælpe med alt fra research og artikelskrivning til kommunikation, forretningsudvikling og events og videreudvikling af vores tilstedeværelse på SoMe.

Science og Sustain Report er begge digitale medier, der skriver til meningsdannere og professionelle. Ved et praktikforløb hos os får du indsigt i forskningspolitik, og hvordan virksomheder og myndigheder arbejder med bæredygtighed. Det er et område, hvor der er rift om fagpersoner på det private og offentlige arbejdsmarked. Hos os, får du både en viden og et netværk, som gør dig mere attraktiv på jobmarkedet. 

Du får lov at prøve kræfter med et bredt felt af arbejdsopgaver. Brugerundersøgelser, klassisk journalistisk arbejde, kommunikation, SoMe, web, events og meget andet. Vi er præget af en iværksætterkultur, vi lægger vægt på at hjælpe hinanden og få tingene gjort.

Vi forventer ikke, at du kommer og kan alt. Det vigtigste er, at du har gå-på-modet, at du kan lære og gerne også vil lære fra dig. Vi er en blandet skare af unge og rutinerede folk, som nok skal give dig sparring undervejs.

Vi lægger vægt på, at du:

  •  Er selvstændig, innovativ og tager ansvar for dine opgaver
  •  Er velskrivende og grundig. Og tør give dig i kast med komplekse emner
  •  Har en grundlæggende viden om samfundsforhold, er idérig og nysgerrig
  • Tør spørge om hjælp og er klar til hjælpe kolleger

Om os

Science Report er Danmarks dybdegående medie om dansk forskning. Vi beskæftiger os med det vigtigste i den danske forskningsverden, både hvad angår det politiske, pengene og resultaterne. Vi er et digitalt medie og udkommer løbende på sciencereport.dk, men samtidig lægger vi vægt på hver uge at give vores læsere overblik over ugens vigtigste nyheder.

Sustain Report er mediet for den voksende skare, der arbejder professionelt med bæredygtighed. Med nyheder, baggrundsartikler, reportager og portrætter klæder vi de bæredygtighedsprofessionelle. Vi skriver om bæredygtighed på tværs af forretning, rammebetingelser og teknik, så det giver inspiration og nytteværdi til vores brugere.

Sideløbende med nyhedsbreve og artikler laver vi også podcast og har blandt andet produceret podcasten ‘Forsiden af Medaljen’ for DR, podcastserien ‘Det Store Spørgsmål’ for Danmarks Frie Forskningsfond og en række programmer til Radio4. Så hvis du har mod på at prøve kræfter med lydproduktion er det også en mulighed.

Skriv en ansøgning, hvor du fortæller, hvorfor det lige præcis er dig, vi skal ansætte som praktikant.

Vi forventer, at du kan starte primo august 2022 og være hos os hele efterårssemestret. Stillingen er ulønnet.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefredaktør Tor Arnbjørn – tor@sciencereport.dk – tlf. 2094 2073 eller redaktør Henrik Munksgaard – henrik@sustainreport.dk – tlf. 6020 1924.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.