Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Andre skriver

SYNERGI indgår partnerskab med tyske DENEFF

Interesseorganisationen SYNERGI indgår et partnerskab med den tyske forening DENEFF (Deutsche Unternehmensinitiative Energieeffizienz e.V.). Begge organisationer deler en ambition om at skabe et mere energieffektivt Europa, og der er god mulighed for erfaringsudveksling mellem Danmark og Tyskland, særligt set i lyset af den kommende implementering af EU’s energieffektivitetsdirektiv (’EED’) og bygningsdirektiv (’EPBD’).

“Vi står foran implementeringen af to store og vigtige EU-direktiver, der bl.a. skal reducere EUs energiforbrug og dermed skubbe EU i en grønnere retning. SYNERGI og DENEFF har derfor en fælles interesse i at samarbejde om at fremme energieffektivitet i Danmark og Tyskland – og med knap ti års erfaring og mere end 170 medlemmer er DENEFF en spændende sparringspartner for SYNERGI,”udtaler Katrine Bjerre M. Eriksen, direktør i SYNERGI.

“Klimaet kan ikke vente længere – vi skal i gang nu. De tekniske løsninger findes, og danske og tyske virksomheder er verdensførende inden for de grønne klimateknologier. Derfor vil begge lande drage fordel af ambitiøse politikker inden for energieffektivitet. Samarbejdet med SYNERGI hjælper os med at tilskynde vores regeringer og EU til at handle mere beslutsomt,” tilføjer Martin Bornholdt, administrerende direktør for DENEFF.

I de kommende måneder venter et større politisk arbejde i EU i forhold til energieffektivitet: Dels med implementeringen af EED og EPBD, dels med de reviderede nationale energi- og klimaplaner (NECP), som skal sendes til Europa-Kommissionen med udgangen af indeværende år. Det var netop i udkastet til Danmarks nationale energi- og klimaplan, at Europa-Kommissionen i juni udkom med en skarp kritik af Danmarks indsats på energieffektivitetsområdet.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Bæredygtighedsforsker modtager prestigefuld ingeniørpris

Professor Anette Kolmos fra Institut for Bæredygtighed og Planlægning på Aalborg Universitet får stor anerkendelse for sin indsats for ingeniøruddannelserne af Den Europæiske Forening for Ingeniøruddannelser i Europa (SEFI).


Carina Ohm går fra EY til PwC

Carina Ohm udskifter sin stilling som partner i EY med en ny partnerrolle i PwC. Hun skal styrke PwC’s position indenfor bæredygtighed.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.