Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Andre skriver

Ny service hjælper AWS-kunder med at måle og reducere CO2-emissioner

Amazon Web Services (AWS) har lanceret Customer Carbon Footprint Tool, et værktøj, der giver kunderne mulighed for at måle miljøpåvirkningen af ​​deres it-styring i skyen.

Det skriver Amazon Web Services i en pressemeddelelse.

Bæredygtighed er fortsat et nøglefokus for virksomheder verden over og har spiller IT en stor rolle. At styre din IT så energieffektivt som muligt bidrager både til en bedre verden og giver konkrete økonomiske fordele. Med moderne tekniske løsninger til drift og køling kan et stort datacenter i høj grad reducere det elforbrug, som virksomheder skal bruge, samtidig med at det er muligt at regulere, hvor strømmen kommer fra.

Amazon Web Services (AWS) har nu lanceret en ny service, der giver virksomhederne mulighed for selv at beregne miljøgevinsten.

– Da vi fortalte om AWS’ ambitioner om nul-udledning, svarede vores kunder, at de har lignende mål for deres egen virksomhed, og at de gerne vil vide mere om deres egne CO2-udledninger i skyen. siger Jeff Barr, chefevangelist ved AWS.

For at hjælpe kunderne med at få et effektivt overblik over deres emissioner og plads til forbedringer, udviklede AWS den nye Customer Carbon Footprint Tool-funktion. AWS-brugere kan nu måle, hvilke emissioner deres cloud-drift genererer månedligt, kvartalsvis og årligt. Andre parametre omfatter muligheden for at spore emissioner baseret på de regioner, virksomheden opererer i, og de typer af tjenester, der bruges. Det er også muligt at måle forskellen mellem forbruget i AWS’ cloud med den tilsvarende datahåndtering i en privat cloud-løsning.

For der er forskelle. Ifølge data udgivet af 451 Research kan AWS-kunder reducere CO2-emissioner med op til 88 procent ved at udnytte stordriftsfordelene med AWS-datacentret. Amazon Web Services og moderselskabet Amazon har stort fokus på bæredygtighed, blandt andet gennem store investeringer i vedvarende energi rundt omkring i verden. Koncernen er også medstifter af The Climate Pledge, som arbejder hen imod nul-emissioner i 2040 – ti år før målsætningen i Paris-aftalen.

– Hvis du er AWS-kunde, kan du allerede nu se den forskel, som vores mål om at reducere emissioner og opnå 100 procent vedvarende energiforbrug har gjort. Vi forventer at nå i mål allerede i 2025, siger Jeff Barr.

Funktionen er gratis og er allerede tilgængelig for AWS-kunder. De målbare emissioner, som statistikken i Customer Carbon Footprint Tool er baseret på, falder inden for to kategorier. Den første er drivhusgasser genereret af virksomhedsejede enheder, såsom transportkøretøjer. Den anden kategori omfatter emissioner genereret af købte tjenester såsom elektricitet, varme eller køling.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.