Indlæser Begivenheder

<< All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kursus – FN’s verdensmål som ramme for den kommunale indsats – Aarhus

3. juniKl. 09:30 - 16:00

Vil du også være med til at sikre, at din kommune får de største gevinster af at arbejde med verdensmålene? Så tilmeld dig kurset “FN’s verdensmål som ramme for den kommunale indsats”.

FN’s 17 Verdensmål er det globale kompas for verdens udvikling frem til 2030 – også for din kommune. PlanMiljøs 2019-kortlægning af de danske kommuners arbejde med verdensmålene viser, at mange kommuner er i gang, at prioriteringerne er vidt forskellige, og at arbejdet gribes an på meget forskellige måder. Kortlægningen viser mange gode eksempler på såvel statusopgørelse og strategiarbejde som gode inkluderende processer – der er megen inspiration at hente.

Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH) og PlanMiljø har tilrettelagt en kursusdag, der giver dig inspiration til at arbejde med verdensmålene i kommunale planer og strategier, samt konkret viden og redskaber til det daglige arbejde. Input fra Folketingets 2030-Netværk og Kommunernes Landsforening kombineret med eksempler fra udvalgte kommuner giver konkret inspiration til at arbejde målrettet med de kommunale udfordringer omkring verdensmålene og agenda 2030.

Du får:

  • Inspirationsoplæg ved Kirsten Brosbøl MF (S), formand for Folketingets Tværpolitiske Netværk for Verdensmål
  • Oplæg om verdensmål i kommunal praksis ved Lone Johannsen, chefkonsulent i KL
  • Erfaringsdeling ved kommuner, der har arbejdet med verdensmål på strategisk niveau
  • Workshops, så du bliver fortrolig med værktøjer til at lave statusopgørelse og strategier med udgangspunkt i verdensmålene
  • En redskabskasse, der giver dig mulighed for at arbejde videre og inddrage dine kollegaer i det fortsatte arbejde med verdensmålene

Læs mere og tilmeld dig her

Sted
Aarhus,